Szolgáltatások

Az A&E Média Group Kft szolgáltatásai.

 

Cégünk a szolgáltatásait a www.alapitvanyokgazdalkodasa.hu oldalon kizárólag a szerződéses ,és a GAZDÁLKODÁSA ÁTLÁTHATÓ kategóriában szereplő civil szervezeteknek biztosítja..

 

Alapdíjas szolgáltatásaink:

 

-Egységes struktúrában történő profi megjelenés készítése az www.alapitvanyokgazdalkodasa.hu oldalon ,a Gazdálkodása Átlátható kategóriában.

 

-Megjelenés a Főoldalon:

 

Az egységes struktúra részét képezi a megjelenés a www.alapitvanyokgazdalkodasa.hu kezdőlapján,

20 civil szervezet tudja megmutatni egyszerre ,hogy mire gyűjti az 1%-ot,ebből 10 szervezet megjelenése klikkelésenként változik.A rendelkező nyilatkozat (1%) egyből letölthető.

 

-Professzionális arculat kialakítása:

 

A Gazdálkodása Átlátható kategóriában szereplő partner szervezetek arculatát úgy alakítottuk ki ,hogy a látogató

meggyőződhessen arról, hogy az ott szerplő civil szervezet (alapítvány,közalapítvány,egyesület) a gazdálkodását és a közzétételi kötelezettségét a törvényi és jogszabályi előírások szerint teszi.Ezzel is erősítjük a bizalmat és a megbízhatóságot a támogatás és az adományozás terén.

 

-A civil szervezetnek 4 oldalból állítjuk össze az arculatát.

 

-1 oldal.

Az első oldal minden nyilvános alapadatot tartalmaz,plusz a Beszámolókat. A támogatók itt tudnak bankkártyán keresztül adományozni ,innen is letölthető az 1% -os nyomtatvány.

 

-2 oldal:

 

Mire gyűjtünk . A civil szervezet aktuális gyűjtését mutatjuk meg ,az 1% -os rendelkező nyilatkozat innen is letölthető.

 

-3 oldal:

 

Itt a civil szervezet eddigi támogatásait mutatjuk be részletesen .Min. az utolsó kettő évet ,ezzel is megmutatjuk a lakosságnak ,hogy valóban érdemes az adott szervezetet támogatni a továbbiakban is.

 

-4 oldal:

Az utolsó oldalon a hírek szerepelnek ,itt mindig igyekszünk a legfrissebb hírekkel szolgálni az adott civil szervezettel kapcsolatban.

 

 

-Bannerek értékesítéséből járó adomány.

 

A civil szervezeteknek készített megjelenéseken lehetőségünk van bannerek értékesítésére és az ebből befolyt összegekből ,mérettől függően 25-40% közötti összeget adományozunk az adott alapítványnak.

 

Egyedi szerződéses szolgáltatásaink:

 

(Az alapdíjas szolgáltatáson felül igénybe vehető szolgáltatásaink.)

 

-Szervezetre szabott egyedi adomány gyűjtési kampány szervezése a weboldalunkon és a Facebook oldalunkon.

(2017- ben))

 

-E-mail-es DM kampány szervezése a 1%-ért .(2018)

-Kampányszöveg készítése. ( Az 1% -ért) a civil szervezet saját weboldalára.)

Kapcsolódó dokumentumok

Partnereink