Bemutatkozás

Az A&E Média Group Kft azért hozta léte a www.alapitvanyokgazdalkodasa.hu oldalt, hogy a hazai lakosság tisztán és jól átláthatóan meggyőzödhessen arról, hogy mely civíl szervezetek (alapítvány, közalapítvány, egyesület) hogyan tartják be a közpénzekkel való gazdálkodásukra és a közzétételi kötelezettségükre vonatkozó törvényi és jogszabályi előírásokat.
Célunk, hogy a hazai lakosság támogatási szándékát elősegítsük, a jól gazdálkodó civil szervezetek irányába, ezért az oldalunkon a látogató kettő kategóriában találja meg a civil szervezeteket.

A Gazdálkodása Átlátható kategóriába kerülnek azok a civil szervezetek melyek betartják a gazdálkodásukra és a közzétételi kötelezettségükre vonatkozó törvényi és jogszabályi előírásokat.

A Gazdálkodása Nem Átlátható kategóriába azok a civil szervezetek kerülnek akik a gazdálkodásukra és a közzétételi kötelezettségükre vonatkozó törvényi és jogszabályi előírásoknak nem tesznek eleget. Így a lakosságnak lehetősége lesz ,hogy valós és reális információk alapján eldöntse mely civil szervezeteket szeretné támogatni.