Bushinkan Hungary Sport Jiu Jitsu Oktató és Tehetséggondozó Egyesület

7811 Túrony Kossuth utca 8.

1999
Martina József
18316465-1-02

Bevétel 2014: 2 911 000 Ft

Bevétel 2015: 1 008 000 Ft

Bevétel 2016: 3 187 000 Ft

Bevétel 2017: 2 468 000 Ft

1% összege 2014: 46 000 Ft

1% összege 2015: 125 000 Ft

1% összege 2016: 96 000 Ft

1% összege 2017: 59 000 Ft

Az Egyesület gazdálkodása és közzétételi kötelezettsége megfelel a törvényi és jogszabályi előírásoknak .

Az egyesület célja kettős: Egyrészt tömöríti azokat és érdekeiket kívánja képviselni és védeni, akik a budo, sport jiu-jitsu harmonikus egységében látják a küzdősportok, harcművészetek művelését keleti és nyugati filozófiák gyakorlati alkalmazásával. Ahol a végső cél mindig a fittség, egészség elérhető legmagasabb síkjára kerülés, amely szoros összefüggésben van az elméleti és gyakorlati képzéssel. (különös gonddal a szociálisan hátrányos helyzetűekre, pl.: kisebbség). - Terjeszteni kívánja a budo sport jiu-jitsu ezen szemléletét a küzdősportok, harcművészetek keretében. Irányítást és felügyeletet biztosít hazai és nemzetközi területen a sport jiu-jitsu megismeréséhez és ennek a gyakorlását, keleti és nyugati filozófiák gyakorlati alkalmazásával. Szakmai hazai és nemzetközi kapcsolatrendszert biztosít, ellátja a tagok a budo, sport jiu-jitsu, harcművészettel kapcsolatos szakmai érdekeinek képviseletét és megszervezi a hazai, nemzetközi rendezvényeken valórészvételüket. Ezen alapszabály nem zárja ki, hogy az egyesület tagjain kívül más is részesülhessen az egyesület szolgáltatásaiból. Másrészt az egyesület célkitűzésének a másik fele, hogy Magyarország területén élő 0-90 éves korú kisebbségi, roma, vagy egyéb szociálisan hátrányos és nem hátrányos helyzetű tehetségek megkeresése, tehetségének azonosítása, tehetségsegítése, mentorállása, életútja és pályaútja végig kísérése, gondozása és az ehhez szükséges minden irányú tanácsadás és feladat ellátása. Ezen felül bármilyen művészeti, sport, budo, kulturális, természettudományi, rekreációs tevékenységek, diák – amatőr- és versenysportok, sport programok, egészségre nevelő prevenciós programok wellness programok, fesztiválok, előadások, nemzeti válogatott kerettagság, konferenciák támogatása, szervezése, melyek a tehetséggondozási programok fontos részei lehetnek.

Támogassa Egyesületünket adója 1%-val.

Adószámunk: 18316465-1-02

Az Egyesület Elnöke.

Az egyesület célja, hogy tömöríti azokat és érdekeiket kívánja képviselni és védeni, akik a budo, sport jiu-jitsu harmonikus egységében látják a küzdősportok, harcművészetek művelését keleti és nyugati filozófiák gyakorlati alkalmazásával. Terjeszteni kívánja a budo, sport jiu-jitsu ezen szemléletét a küzdősportok, harcművészetek keretében. Irányítást és felügyeletet biztosít hazai és nemzetközi területen a sport jiu-jitsu megismeréséhez és ennek a gyakorlását, keleti és nyugati filozófiák gyakorlati alkalmazásával.

Támogatásaink 2015.

Cél szerinti juttatás: 125 000 Ft