"AZ ÉLET HANGJA" Egyesület

8000 Székesfehérvár, Nagyszombati út 142.
06 20/851 8828

Zsohár Tibor
18500794-1-07

Bevétel 2016:1 260 000 Ft

Bevétel 2015: 1 059 000 Ft

Bevétel 2014: 885 000 Ft

1% összege 2016:12 000 Ft

1% összege 2015: 3 000 Ft

Az Egyesület gazdálkodása és közzétételi kötelezettsége a 2015-ös üzleti évtől megfelel a törvényi előírásoknak.

A magyarországi településeken meglévő egyesületeken és szervezeteken keresztül eljutni a különböző társadalmi csoportokhoz, rétegekhez. Tevékenységével Székesfehérvárnak és polgárainak kulturális és hitéleti gyarapodását, felemelkedését szolgálja. Összefogja a Székesfehérvár és környéke azonos hitelveket valló közösségeit - közreműködik a helyi civil, valamint kistérségi, regionális és országos kulturális, természtvédelmi, környezetvédelmi és település-fejlesztési szervezetekkel és a helyi hatóságokkal - működésében törekszik együttműködni a helyi önkormányzattal a nemzeti, nemzetiségi, etnikai és kissebbségi szervezetekkel. Kapcsolatrendszerén keresztül segítséget nyújt az arra igényt tartóknak a helyi ügyek kapcsán felmerülő problémák érekképviseletében. Támogatja a székesfehérvári helyi Nemzetközi Missziós Gyülekezet munkáját és anyagi támogatást ad annak céljainak megvalósításához. Lehetőségei szerint telefonos lelki segélyvonalat működtet, hogy a rászoruknak lelki vigaszt tudjon adni.
Támogassa adója 1%-val továbbra is Egyesületünket.

Adószámunk:18500794-1-07

AZ ÉLET HANGJA EGYESÜLET.

Bünmegelőzés ,hajléktalanok felvilágosítása.

Drog használat megelőzési kérdések,felvilágosítás, megelőzés.Az alkoholizmus és szenvedélybetegségekben szenvedők felvilágosítása,segítése.Családba és a társadalomba történő beilleszkedés segítése.Kiemelt célunk az ifjúság felé a fenti célok megvalósítása.

Bűnmegelőzés ,hajléktalanok felvilágosítása.

2016. Bűnmegelőzés: 12 000 Ft.Az 1% összege.

2015. Bűnmegelőzés: 3000 Ft.Az 1% összege.

2014 .Bűnmegelőzés: 10 000 Ft. Az 1% összege.