A Művelt és Egészséges Gyermekekért Alapítvány

1222 Budapest Gádor u .105.
0620/397-9618,06 1/226-6681

1991
Maróthy Miklósné
19676786-1-43

Bevétel 2015: 1 649 000 Ft

Bevétel 2014: 1 443 000 Ft

1% Összege 2015: 849 070 Ft A NAV kedvezményezettek táblázat szerint.

Az alapítvány rendelkezésére álló pénzeszközök nagyobbik része az szja 1%-ok befizetésébõl származik, évente 600-800 ezer forint. Kérünk mindenkit, hogy személyi jövedelemadójának bevallásakor adója 1%-ával támogassa az alapítványt, hogy tanulóink, az Önök gyermekei minél korszerûbb körülmények között nevelõdhessenek, bontakoztathassák ki tudásukat.
Adószámunk: 19676786 - 1 - 43
Maróthy Miklósné
a kuratórium elnöke, az iskola igazgatója

Iskolánk életét 1991 óta segíti és támogatja a szülõk által létrehozott, „A mûvelt és egészséges gyermekekért alapítvány”. Azóta számos eredményt tudunk felmutatni, az iskolarádió rendszerétõl kezdve az udvari játékokon át a számítógépekig és sok programunk csak azért valósulhatott meg, mert támogatásra méltónak találta a kuratórium.

Célszerinti támogatás összege:908 000 Ft ebből az 1% összege:846 000 Ft.

Az oktatás -nevelés teuületén:
-iskolai komplex tantárgyi projektek
-éves tanulmányi és közösségi munka díjazása
-jó tanuló, jó sportoló kitüntetés adományozása
-kézműves nap rendezése
-tanórán kívüli tantárgyi és kulturális progrmok támogatása

A sport területén:
-korcsolyázás tanórához és szabadidőhöz kapcsolódoan
-lovaglás
-házi sportversenyek díjazása
-nyári táborozás támogatása
-oktatási eszközök fejlesztése

Célszerinti támogatás összege:276 000 Ft .az 1% összege:679 000 Ft

Az oktatás -nevelés teuületén:
-iskolai komplex tantárgyi projektek
-éves tanulmányi és közösségi munka díjazása
-jó tanuló, jó sportoló kitüntetés adományozása
-kézműves nap rendezése
-tanórán kívüli tantárgyi és kulturális progrmok támogatása
-környezettudatos neveléshez kapcsolódo programok támogatása

A sport területén:
-korcsolyázás tanórához és szabadidőhöz kapcsolódoan
-lovaglás
-házi sportversenyek díjazása
-nyári táborozás támogatása
-oktatási eszközök fejlesztése

2016-10-24
Sortűz, Shakespeare, szerelem
Kedves Szülők, Gádorosok! 1956 hatvanadik évfordulójára az országban nagyszabású megemlékezések lesznek. Szabados Mónika tanárnőn keresztül iskolánk is bekapcsolódik az ünnepi folyamba, mivel egy pályázatot nyerve lehetőséget kaptunk egy ünnepi színdarab bemutatására.

A darabot Szabados Mónika írta és rendezte, szereplői pedig iskolánk diákjai, színjátszósai. A pályázat kapcsán anyagi keretet biztosítottak jelmezek varrására és egyéb kellékek beszerzésére, amivel élményszerűbbé válik a megemlékezés .

Az iskolai ünnepségen kívül a darabot bemutatjuk a kerület vezetőinek, meghívott vendégeknek, ahová szeretettel várjuk a szereplők szüleit és más érdeklődőket is.

2016-10-19
Szülői fórum
Kedves Szülők!   Az idei tanévben is elindítjuk Szülői Fórumainkat. Október 19-én, szerdán 17 órakor a 3-6. évfolyamos tanulók szüleit várjuk Solti Barbara pszichológus előadására.

Az idei tanévben is elindítjuk Szülői Fórumainkat. Október 19-én, szerdán 17 órakor a 3-6. évfolyamos tanulók szüleit várjuk Solti Barbara pszichológus előadására. Az alsóból felsőbe való átmenet pszichés változásait, azok kezelését fontos szülőként is észrevenni. Az előadás ebben nyújt segítséget Önöknek. Az előadás után pedig kötetlen beszélgetésre invitáljuk Önöket az 5. évfolyamba lépés örömeivel és nehézségeivel kapcsolatosan.

A részvételhez regisztrálni az iskola portáján lévő regisztrációs lapon vagy a bekyne@freemail.hu emailcímen tudnak.

Szeretettel várjuk Önöket!

Gádor Általános Iskola vezetősége

2016-10-08
Futottunk a Budapest Maratonon

Október 8-9-én volt a fővárosban a Budapest Maraton rendezvény. Iskolánk 21 tanulója különböző távokon egyéniben és csapatban versenyzett. Szombaton a versenyzést a csapatok kezdték a 3*2 km-es futással. Iskolánk két csapatot indított, a 6.A-s lánycsapat Karnóth Kamillával, Kober Rékával és Gyűrűs Borókával az előkelő 6. helyen végzett, az induló 45 női csapat közül. A 7.N-es srácok (Szijj Andor, Veres Kristóf, Horváth Máté) 22. helyezettek lettek a 111 férfi csapatból. Őket követte az 5 km-es minimaratoni egyéni futás, melyre Bakos-Sohajda Dorka, Késmárki Tamás, Madocsay Tünde, Tölgyesi Csilla, Gönczi László, Szász Mirtill és Szentiványi Dóra vállalkozott, s Dia néni és lefutotta velük a távot. Végül a 2,7 km-es versenyen Strausz Flóra, Debreceni Roxána, Vleskó Vendel, Vleskó Gergely, Hadászi Balázs, Mile Petra, Virág Milán és Virág Erik debütált. Vasárnap rendezték meg a hosszabb versenyszámokat. 10 kilométeren Szijj Andor és Horváth Máté mellett Kákonyi Vivien tanárnő is sikeresen szerepelt.A jó hangulatú verseny után mindenki éremmel a nyakában és ajándékokkal térhetett haza.