'' A pécsi férfi kosárlabda utánpótlásért és tömegsportért'' Alapítvány

18017915-1-02

Bevétel 2015 : 1 058 000 Ft

Bevétel 2014 : 308 000 Ft

1% összege 2015: 285 064 Ft. A NAV kedvezményezettek táblázat szerint.

Igen

Pécs város közigazgatási területén kosárlabda sportágban férfi utánpótlás korú játékosokat nevelő, azokat versenyeztető, továbbá tömegsport rendezvényeket szervező sportszervezetek, iskolák, illetve a kiemelkedően tehetséges utánpótláskorú játékosok, valamint a velük foglalkozó pedagógusok és edzők támogatása pénzbeli- vagy/és természetben nyújtott adományokkal a működési feltételek javítása, illetve a sporttevékenység minél magasabb színvonalon történő végzésének elősegítése céljából.
Adószámunk: 18017915-1-02
Támogassa Ön is adója 1% - val alapítványunkat.
Alapítvány Kuratóriuma.

Cél szerinti támogatás összege:985 000 Ft ebből az 1% összege:285 000 Ft.

Alapcél szerinti támogatás nyújtása:985 000 Ft

Cél szerinti támogatás összege:200 000 Ft.Az 1% összege 308 000 Ft

Alapcél szerinti támogatás nyújtása:200 000 Ft

2016-10-16
PVSK PANTHERS A U12 - GYKSE SZEKSZÁRD 83-28

U12 Gyermek 1. Forduló. A csoport
Pécs, POTE csarnok, 2016.10.16 09:00

PVSK Panthers A U12: Csere: Hőgye Patrik -, Szász Levente -, Rozmer Bálint -, Radó Ádám -, Mogyorósi Balázs -, Karakán Péter -, Fleischmann Dániel -, Baranyi Bence -, Arató Krisztián -, Szeverinácz Denisz -, Harka Szabolcs -, Szalay Márton -
Edző: Stranszky Bettina, Szabó Gergely

Edzői értékelés: Kezdetnek nem volt annyira rossz, de remélem ennél már csak jobb lesz. Sokat hibáztunk, dolgozunk rajta , hogy csökkenjen a számuk. A sebesség megvolt, már csak gondolkodni kell közben. Köszönjük a mérkőzést!

2016-10-16
DOMBÓVÁRI KS - PVSK PANTHERS A U12 28-114

Edző: Stranszky Bettina, Szabó Gergely

Edzői értékelés: Gratulálok a csapatnak a 114 ponthoz. Sokkal jobban koncentráltak mint az első mérkőzésen. Köszönjük a mérkőzést!

2016-10-15
PVSK PANTHERS B U16 - BAJAI BÁCSKA FKE 36-121

U16 regionális
Pécs, Széchenyi, 2016.10.15 14:30

PVSK Panthers B U16: Csizmadia Attila 3, Ribarics Gergő 2, Bernáth Gábor 2, Grósz Márk 2, Miklós Martin 1 Csere: Séra Gergely 8, Hencz Zsolt 6, Abrisin Alen 2, Kovács Barnabás 10, Molnár Marcell -, Kósa Ábel -
Edző: Földi Sándor, Poronyi Péter

Edzői értékelés:

Megilletődötten kezdtünk a jelentős fizikai fölényben lévő vendégcsapattal szemben. Sorra adtuk el a labdákat az agresszív letámadás ellen, így sok könnyű kosarat kaptunk. A 2. negyedtől bátrabban játszottunk, feljavult a védekezésünk, és támadásban is akadtak szép megoldások. Ennek ellenére papírforma szerinti sima vereséget szenvedtünk a csoport legerősebb csapata ellen, de akadtak bíztató jelek is a játékunkban.