A Pannonhalmi óvodát és bölcsödét támogató alapítvány

9090 Pannonhalma Szabadság tér 21.
06 96/554-056,06 96/470-089

Majer Józsefné
18988620-1-09

Bevétel 2015: 280 000 Ft

Bevétel 2014: 301 000 Ft

1% összege 2015: 297 907 Ft. A NAV kedvezményezettek táblázat szerint.

A pannonhalmi JÁTÉK-VÁR ÓVODA és BÖLCSŐDE, valamint az intézménybe járó gyermekek támogatása, a nevelési, oktatási munka segítése ezen belül: 1. Az óvodába és bölcsődébe járó gyermekek testi és szellemi fejlődésének elősegítése. 2. A tárgyi feltételek javítása, természetes anyagú eszközök, berendezési tárgyak, játékok beszerzése. 3. A gyerekek mozgásigényének minél jobb kielégítése, ehhez szobai és udvari mozgást fejlesztő játékok bővítése. 4. A kézműves tevékenységekhez szükséges alapanyagok biztosítása, kézműves programok megvalósítása. 5. Az intézményhez kapcsolódó programok támogatása, pályázatok lebonyolításának elősegítése. 6. A bábcsoport működéséhez szükséges feltételek javítása.
Adószámunk: 18988620-1-09
Kérjük támogassa Ön is adója 1%-val az alapítványunkat.

Az Alapítvány Kuratóriuma.

A pannonhalmi JÁTÉK-VÁR ÓVODA és BÖLCSŐDE, valamint az intézménybe járó gyermekek támogatása, a nevelési, oktatási munka segítése.

5. . Az intézményhez kapcsolódó programok támogatása, pályázatok lebonyolításának elősegítése.
6. . A bábcsoport működéséhez szükséges feltételek javítása.

Zenés előadás gyermekműsor rendezése: 30 e Ft.
Faanyag vásárlása és megmunkáltatása az udvari kisvasúthoz és várhoz: 456 e Ft
sport felszerelések vásárlása( ugrálókötelek,labdák,torna szönyegek) 99 e Ft
2 db Magnó vásárlása ( óvoda,bölcsőde részére ) 30 e Ft

A bábcsoport működéséhez szükséges feltételek javítása.

-Játékok és készségfejlesztő eszközök vásárlása(Go-Go kétszemélyes játék busz, függőágy, ugráló labda, csilingelő labda, physlo henger, egyensúlyozó pálya , roller,közlekedési táblák, trambulin, játékkonyha.) 383 301 Ft.

Néptáncos ruhák és népi kellékek beszerzése a szüreti felvonuláshoz:a Gyerekek részére :149 996 Ft.

2016-10-31
Őszi szünet.

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy okt. 31-nov. 4 az őszi szünet heteAz óvoda november 2-3-án (kedden és szerdán) nyitva van. Amennyiben ezeken a napokon igénylik az óvodai vagy bölcsődei ellátást, kérjük, a csoportokban jelezzék az erre kihelyezett papírokon!

November 4-én nevelés nélküli munkanapot tartunk.

Köszönjük!

2016-10-20
Zenés Dédelgető

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az következő Zenés Dédelgető foglalkozásunkat 2016. október 20-án 9:30-kor tartjuk, a középső épület nevelői szobájában. Az első foglalkozást tartja: Keszthelyiné Rita

Szeretettel várunk mindenkit!

2016-09-10
Növénytelepítési projekt.

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy óvodánk növénytelepítési pályázata, melyet az Audi Hungaria Motor Kft.-hez nyújtottunk be, pozitív elbírálást kapott. Ennek köszönhetően az óvoda területén füvesítésre, évelő növények ültetésére, sziklakert kialakítására, valamint kis gyógynövénykert létrehozására is sor kerül.

A projekt megvalósítására 2016. szeptember 10-én lesz.

A munkák során segítségünkre lesznek az Audi Hungaria Motor Kft. azon dolgozói, akik felajánlották segítségüket az önkéntes napon.

Köszönjük a segítséget!