'' A Mi Iskolánkért '' Közhasznú Alapítvány

18970881-1-08

Bevétel 2015: 6 050 000 Ft

Bevétel 2014: 11 306 000 Ft

1%összege 2015: 344 792 Ft. A NAV kedvezményezettek táblázat szerint.

Az iskola működtetésének elősegítése, a környezeti körülmények és képzési feltételek javítása, a tanulók kulturális életének fejlesztése. Hátrányos helyzetű, de tehetséges fiatalok tanulásának támogatása, táboroztatások szervezése.

Támogasson minket adója 1 % -val a továbbiakban is.
Tisztelettel.
A Kuratórium.

Alapítványunk az előző évekhez hasonlóan az -okiratban foglaltak szerint- az iskolánk működését és az iskolai élet programjait támogatta.

Cél szerinti támogatás összege: 6 044 000 Ft. Ebből az 1% összege 345 000 Ft.
Támogatásaink.

Alapítványunk az előző évekhez hasonlóan az -okiratban foglaltak szerint- az iskolámk mükődését és az iskolai élet programjait támogatta.

Intézményünkben felújítás volt ezért nem tartotunk Pilinszky-napokat, s nagyxobb mértékben az iskola működését segítettük.Vásároltunk eszközöket ,Projektoroikat ,vásznat.Az iskola berendezését is sikerült megújítani egy garnitúra iskolabútor vásárlásával.

Cél szerinti támogatás összege:8 832 000 Ft. Ebből az 1 % összege:372 000 Ft.
Támogatásaink.

A Pilinszky János Általános Iskola udvariás játszótér kialakitása.Interaktív weblap szerkesztés,csoport foglalkozások szervezése,egészség heti rendezvények szervezése,Előadói díjak kifizetése. 7 411 355 Ft

Pályakezdő fiatalok elhelyezkedését segítő pályázat, mely segítségével 1 fő gyakornokot és 1fő mentort tudtunk foglalkoztatni az alapítvány adminisztrációs munkájában és rendezvény szervezési feladatok szervezésében vett részt. 1 356 382 Ft

2016-10-31
Őszi szünet

Az őszi szünet október 31-től november 4-ig tart. A szünet előtti utolsó tanítási nap október 28. péntek, a szünet utáni első tanítási nap november 7. hétfő

2016-10-24
Fogadóórák

Október 24-én, hétfőn fogadóórák lesznek. Az alsó tagozaton 16.30-tól 18.30-ig, a felső tagozaton 17-től 19 óráig fogadják a nevelők a kedves Szülőket.

2016-10-21
Megemlékezés az 1956-os forradalomról

Október 21-én, pénteken 16 órától ünnepi megemlékezés lesz az 1956-os forradalomról az iskola tornatermében.

2016-04-20
Éneklő Ifjúság.

2016.04.20-án (szerdán) már 4. alkalommal vettünk részt a Széchenyi István Egyetem hangversenytermében (régi Zsinagógában) az Éneklő Ifjúság című kórustalálkozón. A rendezvényre 9 általános és 3 középiskolai énekkar érkezett, melyek bronz, ezüst, arany és arany diplomával minősítést kaphattak a szakmai zsűri tagjaitól, Hraschek Katalin elnöktől, Sipos Tamásnétól és Katona Tibor karnagytól...

2016-03-22
Népdalosok újabb sikere .

A koroncói II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola által rendezett Rákóczi – napokkeretében népdalversenyen vettünk részt 2016.03.22-én 7 pilinszkys diákkal. Alsó tagozaton 4 oklevelet osztottak ki, ebből a nyúliak a 3 legjobbat megszerezték: Reményi Miklós 4. A - 2. helyezés, Spissich Márton 2. A - 1. helyezés és Spissich Karolin 4. A - különdíj, ami ezen a versenyen a legjobb minősítést jelentette. Felső tagozatról tőlünk csak egy tanuló jött a versenyre:

2015-12-01
Hulladékos Témanap.

2015. december 1-jén hulladékos témanapot tartottunk a Pilinszky János Általános Iskolában, az Európai Hulladékcsökkentési Hét alkalmából. A program első felében a diákok osztályonként előadásokat tartottak hulladékkal kapcsolatos témákról. Többet között előadást hallhattunk a szelektív hulladékgyűjtésről, a komposztálásról, a tudatos vásárlásról, a hulladékcsökkentés lehetőségéről az iskolában és környékén....