A Lélek Fényűzése Alapítvány

1032 Budapest Bécs út 134.
06 1/250-7995,06 1/388-7359

1994
Solymár László
18058369-1-41

Bevétel 2015: 591 000 Ft

Bevétel 2014: 629 000 Ft

1% öswszege 2015: 595 805 Ft. A NAV kedvezményezettek táblázat szerint.

Igen

Lélek Fényűzése Alapítvány
Iskolánkban A LÉLEK FÉNYŰZÉSE nevű alapítvány 1993. óta működik.
A személyi jövedelemadó 1 %-ából befolyó felajánlásokból a tanulóink számára kiírt pályázatokat, tanulmányi versenyeket, nyelvtanulást, kulturális rendezvényeket támogatunk.

Az alapítvány adószáma: 18058369-1-41
Felajánlásaikat a tanulóink nevében is megköszönjük.

AZ Alapítvány célja!

Tanintézetünk tanulói számára elsősorban szakmai képzést, gyakorlati ismereteket nyújt.

AZ Alapítvány célja Tanintézetünk tanulói számára elsősorban szakmai képzést,gyakorlai ismereteket nyújt.
Nem tagadva a szakmai képzés elsőrendű fontosságát,szükségesnek látjuk a tanulók kulturáltságának,ízlésének ,lelki érzékenységének fejlesztését a humán tárgyak iránti érdeklődés ,a humán jellegű oktató-nevelő munka támogatását.Legtehetségesebb tanulóinkat önálló kutató-alkotó munkára ,produktívitásra akarjuk késztetni.
Tanulóknak nyújtót nyelvvizsga támogatás 200 000 Ft
Tanulóknak nyújtót egyéb támogatás 200 000 Ft

Támogatásaink.
Tanulóknak nyújtót nyelvvizsga támogatás 380 000 Ft
Tanulóknak nyújtótt egyéb támogatás 509 000 Ft

2016-11-08
Nyílt hét a Bláthyban

2016. november 8. és 11. között naponta 9-től 13 óráig nyílt hetet tartunk a Bláthyban. Az érdeklődőknek bemutatjuk az iskolát, a nyolcadikosok választhatnak a nekik szervezett programok (hálózat telepítés, kábelszerelés, programozás) közül. Szakmai és közismereti órák is meglátogathatók.

2016-09-22
Felvételi tájékoztató

Felvételi tájékoztató az általános iskolák 8. osztályos tanulói részére

A 2017/2018. tanévben a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Bláthy Ottó Titusz Informatikai Szakgimnáziumában induló képzések:

Ingyenes felvételi előkészítő indul 8. osztályosoknak 2016. szeptember 22-től matematikából és magyarból. A foglalkozásokat csütörtökönként tartjuk 15 óra 15 perces kezdéssel.
Jelentkezni az online, a letölthető vagy a portán elhelyezett jelentkezési lappal lehet, utóbbi kettőt e-mailben (felveteli @ blathy-bp.sulinet.hu) vagy személyesen kérjük eljuttatni az iskolába.

2016-09-01
Tankönyvek átvétele

Tankönyvek átvételével és kifizetésével kapcsolatos tájékoztatás

Tisztelt Szülők!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a 2016/2017-es tanévben a KELLO számlaszáma megváltozott, a befizetéseket/utalásokat küldhetik a következő bankszámlára:

64400068-30107825- 11100049

A tankönyvek átadása a diákoknak, és díjbekérők kiosztása szeptember 1-jén a tanévnyitó után osztályonként, folyamatosan történik. A csomagok ellenértékét szeptember 15. ig kell befizetni vagy átutalni.

A normatív kedvezményre, akik még nem hozták be az igazolásokat azok sürgősen tegyék meg.

Az iskolák részére a visszáru intézménye megszűnt:
Az adott tanévhez megrendelt, de nem kért tankönyvet a fizetős diákok esetében közvetlenül a szülő elállási jogának gyakorlásával, elállási nyilatkozattal és a számla csatolásával tehetik meg.

2016. szeptember 15-ig küldheti vissza a KELLO részére. A költségek megfizetéséről a szülőnek/gondviselőnek kell gondoskodnia.
Visszaküldési cím: 2225 Üllő, Zöldmező u. 3.

Tankönyvfelelős Ádám Györgyné
Elérhetőség 250-79-95 154 mellék