'' A KORSZERŰ ISKOLÁÉRT '' Alapítvány

Látogatók száma: 2718
4283 Létavértes Irinyi u. 8.
06 52/585-062,06 52/585-063

http://www.irinyivertes.hu
1996
Puskásné Tarnóczi Judit
18549782-1-09

Bevétel 2015: 265 000 FT

Bevétel 2014: 178 000 Ft

1% összege 2015: 137 810 Ft .A NAV kedvezményezettek táblázat szerint.


Nem

Az Alapítvány gazdálkodása és közzétételi kötelezettsége teljes mértékben megfelel a törvényi és jogszabályi előírásoknak .


Képek

Videók

Térkép

Az Irinyi János Általános Iskola tárgyi feltételeinek javítása, a korszerűbb oktatási színvonal érdekében (számítógép, fénymásoló, könyvtárfejlesztés, szaktantermek berendezései). A szociálisan ráutalt, tehetséges gyerekek tanulásának kulturális tevékenységének, sportolásának kirándulásának, üdülésének támogatása.
Kéjük a továbbiakban is támogassa Alapítványunkat ,ajánlja fel adója 1%-át .
Köszönettel.
''A KORSZERŰ ISKOLÁÉRT'' Alapítvány.

Céljaink:

1.,Az Irinyi János Általános Iskola tárgyi feltételeinek javítása, a korszerűbb oktatási színvonal érdekében (számítógép, fénymásoló, könyvtárfejlesztés, szaktantermek berendezései). 2., A szociálisan ráutalt, tehetséges gyerekek tanulásának kulturális tevékenységének, sportolásának kirándulásának, üdülésének támogatása. 3.,Az egészséges életmód támogatása: iskolai sport, tömegsport, kirándulás, táborozás, iskolai balesetet szenvedett és súlyos betegségben szenvedő iskolai tanulók megsegítése, támogatása. 4.,Az iskola környezetének szépítése, a meglevő épített és természeti környezet - Irinyi Szabadidő Park - ápolásának, fejlesztésének támogatása, öko tevékenység segítése. 5.,Az iskola tanulói közül kiemelkedő tanulmányi, kulturális sport eredményt elérő tanulók jutalmazása: "A tanév legjobb tanulója", "A tanév legjobb sportolója" emléklap és könyvjutalom adományozása "Az év legjobb, legeredményesebb nevelője" cím és tárgyjutalom adományozása.


2015.
Cél szerinti támogatás 223 000 Ft ebből az 1% összege 129 000 Ft
Támogatásaink:

Az Alapítvány tevékenységét az Alapító Okiratban foglaltak szerint végzi. Kiemelten támogatjuk a tanulók jutalmazását tanulmányi,-sport és kulturális munkájuk alapján.
Ennek megfelelően támogattuk az egész éves tehetséggondozó tanulmányi verseny helyezetjeinek kirándulását a Koppány-Hegye Kft által üzemeltetett kalandparkba.(178 fő) belépőjegyek vásárlása .
Az évzáró ünnepségen jutalomkönyveket adtunk a kiváló diákjainknak.
A pedagógus napra űdítöt vásároltunk.
Önkormányzati pályázatból támogattuk a Családi Napi rendezvényt ( ugrálóvár bérlése,állat aszisztált kutya terápiás bemutató)
Az osztályok a ''Reálos ''pályázattal gyűjtőt pénzükkel segítették a tanulók év végi kirándulását.
Az első osztályosoknak ''Irinyis'' kitűzőket vettünk az évnyitó ünnepségre.
2014.
Cél szerinti támogatás: 227 000 Ft.ebből az 1% összege: 63 000 Ft.
Támogatásaink:

Az Alapítvány tevékenységét az Alapító Okiratban foglaltak szerint végzi. Kiemelten támogatjuk a tanulók jutalmazását tanulmányi,-sport és kulturális munkájuk alapján.
Ennek megfelelően támogattuk az egész éves tehetséggondozó tanulmányi verseny helyezeteinek kirándulását Ópusztaszerre .( 172 Fő)
Az évzáró ünnepségen jutalomkönyveket adtunk a kiváló diákjainknak.
A környezet szépítéséhez virágpalántákat biztosítottunk.
Önkormányzati pályázatból támogattuk az Írinyi Kiálítóterem által rendezett Múzeumok Éjszakája rendezvényt.Az osztályok a ''Reálos ''pályázattal glyüjtőt pénzükkel segítették a tanulók év végi kirándulását.
Az elsőosztályosoknak ''Irinyis'' kitüzőket vettünk az évnyitó ünnepségre.

Hírek

2016-08-24
Tankönyvosztás ideje

A tankönyvosztás várható ideje: 2016. augusztus 24. 0800 -1200 óráig. 2016. augusztus 25. 1300 -1800 óráig. Várható tankönyvcsomag árak: 1. évfolyam – ingyenes 5. évfolyam – 5750.- Ft 2. évfolyam – ingyenes 6. évfolyam – 6.908.- Ft 3. évfolyam – ingyenes 7. évfolyam – 8.730.- Ft 4. évfolyam – ingyenes 8. évfolyam – 12.328.- Ft  

2016-06-20
Könytári nyitvatartás a szünidőben

HASZNOS INFORMÁCIÓK A NYÁRI SZÜNIDŐRE Könyvtári nyitva tartás: keddtől-szombatig 1100 -1700 óráig. Irinyi Szabadidőpark nyitva tartása: keddtől-vasárnapig 0800 -2000 óráig. Itt hívom fel a Szülők és Diákok figyelmét, hogy a Szabadidőparkban való tartózkodás a kapu zárása után jogsértő és tilos. Hivatalos ügyek intézése az iskola irodájában: minden szerdán 0800 -1600 óráig. A főépület nyitva tartása: munkanapokon 0800 -1600 óráig. Szeptembertől szükséges felszerelések jegyzéke: Irinyi u. 1. üvegajtaján. 

2016-06-17
TANÉVZÁRÓ

Bensőséges ünnepséggel lezárult a 2015/2016-os tanév. A ballagóval egybekötött tanévzáró ünnepségen 19 végzős nyolcadikos búcsúzott az almamátertől. Az utolsó tanítási napon ezt már megelőzte a mókázós bolondballagó, a mulatsággal és sírással tarkított búcsúdisco, a tanároktól szerenáddal való elköszönés. Az ünnepélyes ballagó bensőséges hangulatban zajlott, ahol a diákok életük minden fontos szereplőjének köszönetet mondtak az Irinyi Iskolában eltöltött 8 évért .

 

2016-05-25
Családi nap!

Gyermeknaphoz közeledve ismét megrendezésre került a Létavértesi Irinyi iskolában a várva várt családi nap. A program megnyitása során elhangzott a családi kötelék fontossága. Az Irinyi Szabadidőparkban együtt töltött napon a szülők hagyományos ételeket főztek a szabadban, míg a gyerekek a lovas huszárok, a lovas rendőrök, illetve a Létavértesi Vadásztársaság munkájába nyerhettek betekintést. Később mindenki kedve szerint válogathatott az izgalmas és szórakoztató egyéb állomáshelyek közül, ahol volt célba dobás, arc-, és testfestés, boksz, családi vetélkedő, újszerű festéstechnikák megismerése a létavértesi felnőtt rajzkör irányításával. Régi korok játékait is kipróbálhatták gyerekeink a Rozsnyai Gyűjtemény munkatársainak segítségével. A közreműködő meghívott segítőknek a Vértesi Irinyi Nyugdíjaskör kapros kaláccsal kedveskedett. A jókedvvel és lelkesedéssel fűszerezett finom ebéd elfogyasztása után, a Városi Önkormányzat napközis konyhája jégkrémmel kedveskedett a gyerekeknek gyermeknap alkalmából. Délután élő társasjátékkal, felnőtt-gyerek focival folytatódott a vidám nap. Zárásként a Nyíri Alapfokú Művészeti Iskolába járó tanulóink színvonalas néptáncbemutatóját tekintettük meg. Valamennyi felsorolt segítőnknek ezúton is köszönetet mondunk a nap színesebbé tételéért.

 

2016-05-17
Rendőrök taroóttak előadást az iskolában.

Általános iskolásoknak tartottak előadást a rendőrök Létavértesen !

Létavértes – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai és a Létavértesi Rendőrőrs körzeti megbízottjai 2016. május 17-én közlekedésbiztonsági előadást tartottak a létavértesi Irinyi János Általános Iskola felső tagozatos diákjainak. 

2016-05-17
Irinyi hét !

Minden év május havában büszkén emlékezünk iskolánk névadójára, Irinyi Jánosra, aki magyar vegyész, a zajtalan- és robbanásmentes gyufa feltalálója, a tudományos élet jeles képviselője, mindemellett a 48-as szabadságharc fontos szereplője volt. 2016. május 17-én nemcsak születésének 199. évfordulóját ünnepeltük, hanem azt is, hogy intézményünk immár 25 éve viseli Létavértes nagyhírű feltalálójának nevét. Az ünnepi gondolatokat az 5-6. osztályos diákok és iskolánk pedagógusai közvetítették a jelenlévők számára, majd koszorúzással zárult a fennkölt múltidézés. Az emelkedett hangulatú pillanatokon túl diákjaink részére egy héten keresztül, délutánonként „Irinyi hét” keretében különféle érdekes programokat szerveztek a nevelők (közlekedésbiztonsági bemutató, élő társasjáték, kerékpártúra, vetélkedők, kézműves foglalkozások)

 

Partnereink